Is de The Walking Dead finale in gevaar?

  Op 5 april werd de laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 uitgezonden, die nog wel even kan wachten op de finale. Er werd hard gewerkt, ook vanuit huis aan de finale, maar toen bleek dat dit niet even thuis afgemaakt kon worden. Wellicht moeten we nu nog langer wachten dan gedacht, geruchten gaan dat de finale pas in de herfst zal komen.

  AMC

  Eerst werd gedacht dat de effecten vanuit huis afgemaakt kunnen worden, naderhand bleek dat er bepaalde apparatuur nodig is, die alleen in de studio staat.

  Veiligheid wordt uiteraard voorop gesteld, wat betekent dat er helaas niet veel aan The Walking Dead gewerkt kan worden. Nu fans lang moeten wachten op de finale, hebben zij wel hoge verwachtingen. Acteur Jeffrey Dean Morgan teased de finale als een soort mini-Walking Dead-film.

  The Walking Dead film

  Hoewel het coronavirus de TV-productie heeft verwoest, vertelt Nicotero ons dat de tijd nuttig zou kunnen zijn voor The Walking Dead schrijver Scott Gimple en de vormgeving van het filmuniversum van The Walking Dead. De eerste film zal volgen op wat er gebeurde met Rick Grimes. Scott Gimple werkt hard aan het script en volgens Nicotero ziet het er veelbelovend uit.

  Hoewel alles behoorlijk vertraging lijkt op te lopen, is er nog steeds hoop dat de finale van The Walking Dead seizoen 10 later dit jaar wordt uitgezonden. Ook werd bekend dat de nieuwe spin-off serie van de show, World Beyond, dit najaar in première zal gaan op AMC en seizoen 6 van Fear the Walking Dead naar verwachting later dit jaar zal worden uitgezonden. Alles lijkt nog volgens de aagepaste planning te gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.