Deze Marvel series komen binnenkort naar Disney+

Article
dinsdag, 12 mei 2020 om 12:00
mv5bndgxodaymdi1n15bml5banbnxkftztcwmzm4oty3nw at at v1 sx1500 cr001500999 alf1588845910
De planning van Marvel is al een paar keer flink overhoop gehaald vanwege de coronacrisis. Toch is de studio druk bezig met nieuwe ideeën uit de grond te stampen en dat blijkt te lukken. Naast de Disney+ series die al op de planning staan, heeft Marvel nog veel meer ideeën voor nieuwe series.

Fury Files

Marvel Entertainment heeft deze week aangekondigd dat er een nieuwe serie zal komen die vooral in het teken van Nick Fury zal staan. De nieuwe serie heeft de naam 'Fury Files' gekregen. Een live-action serie zal het niet zijn, maar volgens Marvel Entertainment kunnen we vele helden en slechteriken in de serie verwachten. In de officiële synopsis die is vrijgegeven staat dat het je vast niet zult verbazen dat Nick Fury een dossier heeft over elke Marvel superheld. In Fury Files krijgt de kijker toegang tot de meest geheime S.H.I.E.L.D informatie over belangrijke helden en schurken in de Marvel Universe.
Al deze informatie wordt verteld door niemand minder dan Nick Fury. Als je op zoek bent naar een hoop informatie over je lievelingspersonages in de MCU, zorgt Fury ervoor.De nieuwe serie belooft een mix te worden van animatie en motion comic art. Of Samuel L. Jackson de stem van Nick Fury in zal spreken is nog niet bevestigd. Fury Files start op 15 mei op Disney+.

Iron Heart

Na langer dan tien jaar hebben we in Endgame toch echt afscheid moeten nemen van Robert Downey Jr. als Iron Man. Nadat hij zijn leven opofferde om Thanos te verslaan leek het er niet op dat Iron Man snel in een nieuwe MCU film zou verschijnen, maar misschien zal dat binnenkort toch veranderen. Een van de nieuwe series waar Marvel momenteel aan zou werken is Ironheart. In de comic-reeks Ironheart volgen we de 15-jarige Riri Williams.
Ondanks haar leeftijd is Riri zo slim dat het haar lukt om het Iron Man pak na te bootsen. Al snel maakt ze gebruik van het pak om mensen te helpen en noemt geeft ze zichzelf de naam Ironheart. Volgens The Cinema Spot zijn er nog geen schrijvers voor de serie aangenomen. Toch zou Marvel Studios momenteel al wel luisteren naar pitches van verschillende schrijvers. Waarschijnlijk zullen de opnames van de serie ergens in 2021 beginnen.

Secret Warriors

Na zeven seizoen zullen we dit jaar toch echt afscheid moeten nemen van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.LD. Toch is de kans groot dat we in de toekomst nog meer van onze favorite agenten kunnen verwachten. Er gaan namelijk geruchten rond dat Marvel Studios op zoek zou zijn naar een schrijver voor een film of tv-serie rond de Secret Warriors. In de comics bestaan de Secret Warriors uit Nick Fury, Quake ofwel Daisy Johnson, Yo Yo Rodriguez, Hellfire, Sebastian Druid en Stonewall.
Het is niet zeker of Samuel L. Jackson als Nick Fury zal terugkeren voor deze film of serie, maar voor Daisy Johnson en Yo Yo Rodriguez zou het een goede manier zijn om in de Marvel Cinematic Universe te blijven. Een releasedatum van de Secret Warriors serie is nog niet bekend, wel kunnen we de serie waarschijnlijk rond 2022 verwachten.

Spider-Man 2099

Er gaan geruchten rond dat Marvel en Sony de nieuwe Spider-Man serie willen uitbrengen. Een verschil vergeleken met de meeste Spider-Man projecten is dat Peter Parker geen rol in deze serie zou hebben. In Spider-Man 2099 zou een andere jongen de rol van de webslingerende superheld op zich nemen. Miguel O’Hara, een technicus van Iers-Mexicaanse afkomst zou de hoofdrol in de serie spelen.
De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic-book reeks die in 2019 werd uitgebracht door Peter David en Rick Leonardi. Het is nog niet met zekerheid te zeggen wanneer en of de nieuwe Spider-Man serie er zal komen. Hopelijk horen we binnenkort meer over het project.
mv5bmtm4mda4mta3m15bml5banbnxkftztcwotc3mzgxnw at at v1 sx1777 cr001777755 alf1589267068

Ghost Rider

Een andere Marvel favoriet die waarschijnlijk terug zal keren met een nieuwe film óf Disney+ serie is Ghost Rider. Kevin Feige blijkt al een tijdje te twijfelen over de toekomst van deze Marvel held, zo werd er vrij recent nog een serie gecanceld die over de vlammende rijder zou gaan. Toch is er een grote kans dat we binnenkort meer van Ghost Rider zullen zien. Volgens filmjournalist en Marvel-kenner Daniel Richtman zou er momenteel gewerkt worden aan een nieuw, geheim project rondom de held.
Of dit een bioscoopfilm of een nieuwe serie zal worden is nog niet bekend. Ook weten we niet wie de rol van Ghost Rider zou spelen. Gabriel Luna zal helaas niet zo snel terugkeren. Het nieuwe project zal niet over Robbie Reyes gaan, velen kennen hem vast nog van Agents of SHIELD. In plaats daarvan zal het nieuwe project eerder over Johnny Blaze gaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties