Alle Rocky films deze week te zien op RTL 7

News
dinsdag, 12 mei 2020 om 13:00
rocky ivf1589270990
Deze week valt er genoeg te smullen op televisie. Zo kun je de hele Rocky serie op RTL 7 bekijken in de 'films voor mannen' marathon die de hele week duurt. Gedurende deze week zendt de televisiezender alle films rond de bokslegende van Sylvester Stallone uit.
Als je van een spannende boksfilm houdt, is RTL 7 deze week de zender waar je moet zijn. Elke dag komen er nieuwe films in de Rocky reeks op de zender voorbij. Zo is gisteren is de eerste Rocky film uitgezonden op de televisiezender, waarin Rocky Balboa als underdog de kan van zijn leven krijgt. Hij mag het opnemen tegen de wereldkampioen Apollo Creed. Voor Rocky is dit een enorme uitdaging, maar hij is vastbesloten om het vol te houden.
Komende dagen komen de volgende Rocky films voorbij:
  • Rocky II: dinsdag 12 mei om 20.30 uur
  • Rocky III: dinsdag 12 mei om 23.00 uur
  • Rocky IV: woensdag 13 mei om 20.30 uur
  • Rocky V: woensdag 13 mei om 22.30 uur
  • Rocky Balboa: vrijdag 15 mei om 20.30 uur
  • Creed: zaterdag 16 mei om 20.00 uur
Hiermee heb je nagenoeg alle Rocky films op een rijtje staan en kun je deze week nog van (bijna) de hele saga genieten. Daarbij is het een mooie intro voor de nieuwe saga Creed, die over de zoon van Apollo Creed gaat. Wij beoordeelden Creed in onze review met een dikke 8.0. De enige film die ontbreekt is Creed II. Deze film is nog niet zo lang uit. Dat betekent niet dat hij niet te zien is. Momenteel kun je Creed II bijvoorbeeld bekijken via Pathé Thuis. Ook deze film kreeg een 8.0 in de Creed II Review.

Ongekend succes na een moeizame start

De Rocky franchise kende, zoals ook de bokser in de films, een moeizame start. Stallone had namelijk zelf het script voor de eerste film geschreven, maar kreeg het nergens verkocht. Uiteindelijk lukte het hem toch om zijn idee verfilmd te krijgen en toen bleek dat hij goud in handen had. Rocky werd de best bezochte film van dat jaar (1976) en werd overladen met Oscar-nominaties. Uiteindelijk sleepte de film onder andere een beeldje in de wacht voor beste regie en beste film.

Populair Nieuws