Is de release van de eerste The Walking Dead film in 2021 al?

News
woensdag, 30 december 2020 om 9:00
the walking deadf1634110592
The Walking Dead krijgt naast de serie ook een drietal films. Deze zullen rondom de verdwenen Rick Grimes draaien, maar de releasedatum is nog onbekend. Nu lijkt het erop dat de eerste film al behoorlijk snel uit zal komen, namelijk in 2021 al.
Regisseur Rosemary Rodrigues onthulde de hint dat de eerste Walking Dead film eraan zit te komen op haar Twitter-account. Toen het The Walking Dead account de vraag stelde waar men het meeste naar uitkijkt in 2021, antwoordde ze met 'Finding Rick Grimes on the Big Screen'. Dat is overduidelijk een aanwijzing dat het eerste solo-avontuur van Grimes eraan zit te komen in het nieuwe jaar. Wanneer dat zou moeten zijn, is nog onbekend. Trailers en andere beelden van de film ontbreken nog en ook Andrew Lincoln heeft nog niets over de films gezegd.

The Walking Dead films al vanaf 2018 onderweg

De The Walking Dead films zijn al even in de maak. In 2018 werden ze aangekondigd en in 2019 zouden daarop de opnames beginnen. Na een aantal maanden vertraging zullen de opnames in 2021 beginnen, aldus Andrew Lincoln. We hoeven dus niet te verwachten in de eerste maanden van het jaar al een begin met de trilogie te kunnen maken. Naar alle waarschijnlijkheid zal de eerste film eind 2021 pas in de bios te zien zijn, afhankelijk van de omstandigheden rondom het coronavirus.