Is Baby Yoda misschien toch een kloon?

News
woensdag, 21 oktober 2020 om 13:30
baby yodaf1581086514
Ondanks dat er al een trailer online staat weten we nog steeds maar weinig over het tweede seizoen van The Mandalorian. Daarom blijft het speculeren over de serie maar doorgaan. De ene na de andere theorie over wat we gaan zien komt naar boven. Ook nu komt er weer nieuw ‘bewijs’ voor een theorie over Baby Yoda. Er wordt namelijk gedacht dat de Imperials het kind proberen te klonen.
De theorie komt niet uit de lucht vallen. Het speelt namelijk nogal een tijdje. Het begon ermee dat mensen dachten dat het kind misschien een kloon is van de enige echte Yoda.
Nadat dit onwaarschijnlijk begon te lijken kwam de theorie dat de Imperials dan misschien het kind zelf wilde gaan klonen. Hierin speelde een aantal dingen mee. Toen Mando de Force gevoelige baby inleverde bij de Imperials deden ze een aantal tests op hem, wat in principe niet gek is, maar degene die de tests op hem deed droeg het logo van Kamoniaanse kloners op zijn arm.

Nieuw bewijs?

Nu is er nieuw bewijs uit over deze stelling. Er kwam namelijk recentelijk een Star Wars boek uit dat hintte naar het feit dat de grote schurken uit de serie het kind proberen te klonen. In het boek werd gezegd dat ‘geruchten verspreiden over pogingen van de Imperials om unieke soorten wezens te klonen’. Een unieker soort wezen dan Baby Yoda is er bijna niet.
We hebben geen idee waar het kind vandaan komt en de enige twee zelfde soorten die we in Star Wars films en comics gezien hebben zijn Yoda en Yaddle. Wij hopen dat er in seizoen twee wat meer duidelijkheid zal komen over deze kwestie en die kans zit er dik in. Het tweede seizoen van de serie gaat van start op 30 oktober!
Vinden jullie de theorie logisch? En wat denken jullie dat we nog meer voor gekke dingen te zien krijgen in het tweede seizoen?

Populair Nieuws

Laatste Reacties