'iPhone 12 release brengt een betere accu en een verbeterde camera'

News
maandag, 12 oktober 2020 om 9:30
high speed iphone 12f1602006540
Apple staat klaar om de iPhone 12 te onthullen, maar voordat het morgen zover is, komt er nog een lek voorbij over de hardware van de iPhone 2020. De iOS 14-toestellen krijgen namelijk een betere accu en een vele betere camera.
De iPhone 2020 laat wat langer op zich wachten dan gebruikelijk, maar eindelijk is het zover: Apple kondigt morgen de nieuwe iPhone 12 aan. De nieuwe iPhone zal in verschillende versies uitkomen naar verwachting en daarover is nu, vlak voor de grote onthulling, een sappig lek voorbij gekomen. Apple lekker @PineLeaks meldt namelijk via Twitter dat de iOS 14-toestellen een verbeterde camera krijgen en een sterkere accu.
Zo zou de iPhone 12 Pro minstens een uur langer meegaan dan de iPhone 11Pro dat op dit moment doet. De iPhone 12 Mini accu zou weer wat korter meegaan dan die van de iPhone 11. Dit zou te wijten zijn aan het wat kleinere formaat van de smartphone en dus de accu. De camera voor de iPhone 12 toestellen zou in alle gevalllen die van de iPhone 11 verslaan. De Pro en Pro Max modellen zou bovendien voorzien zijn van een betere optische zoomlens, waardoor ingezoomde foto's een stuk beter moeten worden.
Daarbij zou er van dichtbij beter gefotografeerd kunnen worden door een macro-functie in de iPhone 12. Tot slot is voor alle modellen het diafragma aangepast om in het donker betere kiekjes te maken.

iPhone 12 brengt naast betere camera en accu ook betere Face ID

Naast de betere camera en accu zou Apple Face ID aangepakt hebben in de iPhone 12. Een dynamic zoning-algoritme moet ervoor zorgen dat gezichten veel sneller en beter herkend worden. Wat dit precies in gaat houden, is nog onbekend en of de vermoedelijk kleinere notch van de iPhone 12 Mini daar nog een rol in gaat spelen, is tevens niet bekend.
Morgen komt Apple met de iPhone 12 onthulling tijdens haar Hi Speed event. Natuurlijk lees je daar morgen alles over bij ons. Als je vast in de stemming wil komen, lees dan alvast alles wat we over de iPhone 12 weten, de iPhone 12 specs en alles over de iPhone 12 Mini.

Populair Nieuws