'iPhone 12 Pro krijgt 120 Hz-scherm en Face ID update'

News
maandag, 11 mei 2020 om 10:43
iphone 11 pro review 1f1570014523
Als we bekende Apple-insiders Max Weinbach (via EverythingApplePro) mogen geloven krijgt de volgende iPhone een flinke upgrade voor zowel het scherm als Face-ID. Weinbach, die het wel vaker bij het juiste eind heeft, claimt dat de iPhone 12 Pro een 120 Hz-scherm krijgt dat gebruik zal maken van Promotion. Hierdoor is het scherm een stuk sneller dan voorgaande modellen.
De nieuwe iPhone 12 Pro moet een 120 Hz-scherm krijgen die het scherm een stuk vloeiender gaat maken in gebruik. De nieuwe telefoon van Apple zal volgens de bronnen van Weinbach zelf moeten schakelen tussen de standaard 60 Hz en de snellere 120 Hz, zodat de batterij van de telefoon niet zo snel leeg loopt. De batterij van de iPhone 12 Pro zou dan ook weer een stapje beter worden.
Met een 120 Hz-scherm neemt de framerate van de telefoon toe, waardoor het scherm niet 60, maar 120 ververst kan worden in een seconde tijd. Concurrent OnePlus gebruikt in haar nieuwste OnePlus 8-lijn bijvoorbeeld ook schermen met een verbeterde framerate. Zo heeft de OnePlus 8 een 90 Hz-scherm en heeft de Pro-variant een 120 Hz-scherm.
De nieuwe iPhone 12 zal ook gebruikmaken van een verbeterde Face ID. De notch zou namelijk verkleind worden, terwijl de kijkhoek van Face ID wordt vergroot. Dit zorgt ervoor dat je niet recht voor je telefoon hoeft te zitten om je iPhone te ontgrendelen.

Wanneer komt de iPhone 12 uit?

Over een releasedatum is alleen nog niet gesproken. "Wanneer komt de iPhone 12 uit," is een vraag die velen stellen, maar daarover is Apple nog stil. Wel ziet het er naar uit dat het coronavirus de iPhone release gaat verlaten. Door COVID-19 heeft de productie namelijk vertraging opgelopen.
Recentelijk kwam wel de iPhone SE 2020 uit. Deze budgetversie heeft grotendeels de kwaliteiten van de iPhone 11, maar kent nog het oude iPhone 8 design. Het design lijkt dan ook sterk op de vorige variant van de iPhone SE die als warme broodjes over de toonbank vloog bij de oorspronkelijke release.
Gezien Apple officieel nog niets heeft onthuld over de iPhone 12 en haar release, blijft de informatie van Weinbach voor nu nog een gerucht. Neem het bericht daarom met een korreltje zout, ondanks dat Weinbach het wel vaker bij het juiste eind heeft gehad.

Populair Nieuws