iPhone 12 Mini onthuld tijdens Apple Hi Speed event

  De iPhone krijgt een kleiner broertje in de vorm van de iPhone 12 Mini. De iPhone 12 Mini is aangekondigd tijdens het Hi Speed event van Apple. Ondanks het kleinere formaat heeft de iPhone 12 Mini dezelfde features als de grote iPhone 12.

  iPhone 12 Mini is enorm klein en razendsnel

  Naast de iPhone 12 heeft Apple vandaag tijdens haar Hi Speed event nog een andere smartphone uit de doeken gedaan: het kleinere broertje de iPhone 12 Mini. Met een 5,4-inch scherm is deze kleine telefoon ondanks het grotere scherm zelfs een slagje kleiner dan de eerder uitgekomen iPhone SE.

  Net als de gewone iPhone 12 heeft de Mini-variant een aluminium frame met een glazen achterkant. Onder de motorkap zit de A14 Bionic chip die ervoor zorgt dat de iPhone 12 Mini ongelooflijk snel aanvoelt. Apple claimt zelfs een performance winst van 50 procent vergeleken met de A13 chip die in de iPhone toestellen van vorig jaar zit.

  Indrukwekkende iPhone 12 Mini specs in een handzaam formaat

  Ook op andere gebieden doet de iPhone 12 Mini niet onder voor zijn grotere broer. Ook op het kleinere model zijn eveneens een primaire wide en secundaire ultrawide camera te vinden, waarmee je dankzij Smart HDR 3 prachtige foto's kunt maken. Voor videofanaten is opnemen tot 4K met 60 frames per seconde een mogelijkheid.

  5G is ook van de partij, zodat je ook buiten de deur altijd razendsnel internet hebt. Daarbij is het gebruik van MagSafe mogelijk, zodat je jouw iPhone 12 Mini onder andere draadloos kunt opladen en gebruik kunt maken van de vele accessoires die de magneet achterop het toestel gebruiken.

  iPhone 12 Mini release op 13 november, vanaf 699 dollar

  Wie dus op zoek is naar een kleine smartphone die toch alle functies heeft van een topmodel heeft, kan niet om de iPhone 12 Mini heen. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren - zwart, wit, rood, groen en blauw - is er voor iedereen wel een geschikte iPhone 12 Mini te vinden. In de Verenigde Staten ligt de prijs van het toestel op 699 dollar. De iPhone 12 Mini is vanaf 13 november verkrijgbaar. Een Nederlandse prijs is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.