iPhone 12 Pro release aangekondigd

  Apple heeft de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max onthuld. De iPhone 12 Pro en Pro Max zijn de grote jongens van dit jaar. Naast de toestellen zijn ook de releasedatum, pre-orderdatum en de prijs onthuld. Bovendien krijgen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max beiden 5G.

  iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn werkelijk fantastisch

  Apple heeft eindelijk de nieuwe iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max bekendgemaakt. De iPhone 12 Pro en Pro Max hebben een aluminium frame. iPhone 12 Pro is 6.1-inch groot en de iPhone 12 Pro Max tikt de 6.7-inch aan. Een gigantisch grote iPhone. Het toestel komt in verschillende kleuren, namelijk goud, zilver, Graphite en Pacific Blue.

  iPhone 12 Pro heeft drie lenzen aan de achterkant, waarmee je prachtige foto's kunt maken. Apple heeft daarbij bekendgemaakt dat je RAW-foto's kunt schieten. Dit betekent een hogere resolutie en veel scherpere foto's. Naast foto's kun je nu ook video's schieten in Dolby Vision HDR. Apple is de eerste die deze technologie gebruikt.

  iPhone 12 Pro serie heeft geweldige features

  Apple heeft in al haar toestellen een nieuw display geplaatst. In de iPhone 12 Pro en Pro Max is dit een Super Retina XDR Display met een 2.000.000:1 contrast ratio. Dit betekent dat kleuren feller zijn en dat zwart écht zwart is. Daarnaast is het scherm van een nieuw materiaal genaamd Ceramic Shield gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het scherm nog sterker is. iPhone 12 Pro heeft nu tot vier keer minder kans op schade.

  De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben een LiDAR-lens. Hierdoor kunnen de toestellen een betere scherpte diepte vaststellen. Dit is vooral handig bij augmented reality. Ook zal de LiDAR-lens een hoop helpen bij het maken van foto's bij weinig licht.

  iPhone 12 Pro en Pro Max zijn extreem snel

  Door de nieuwe A14 Bionic-chip is de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max extreem snel. De iPhone 12 Pro toestellen zijn maar liefst 50 procent sneller dan de iPhone 11 Pro modellen. De chip zorgt ervoor dat je makkelijk extreem zware games kunt spelen of zelfs gebruik kunt maken van augmented reality. Hiervoor gebruiken de toestellen ook weer de LiDAR-scanner voor.

  De A14 Bionic chip zorgt er daarbij voor dat de camera's van de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max veel beter presteren, bijvoorbeeld tijdens zware bewerkingen of game als League of Legends.

  iPhone 12 Pro gaat 999 dollar kosten

  De nieuwe Apple toestellen krijgen allemaal MagSafe. Dit zijn magneten op de achterkant waardoor je draadloos kunt laden, maar waarmee je ook accessoires zoals een pasjeshouder op de toestellen geklikt kan worden. Het systeem werd eerder al bij MacBooks gebruikt en komt nu naar alle versies van de iPhone 12.

  De iPhone 12 Pro begint bij een prijs van 999 dollar. De iPhone 12 Pro Max koop je al vanaf 1099 dollar. De Europese prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Je kunt de iPhone 12 Pro al vanaf 23 oktober in huis hebben. De iPhone 12 Pro Max heb je al vanaf 6 november in huis.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.