Goedkopere Apple Watch SE combineert kwaliteit met een lage prijs

  Apple heeft tijdens het Apple event een goedkopere Apple Watch aangekondigd: De Apple Watch SE. Het horloge is goedkoper dan de Apple Watch Series 6 en combineert design en kwaliteit tegen een wat lagere prijs.

  Apple

  De Apple Watch SE is de goedkopere variant van de Apple Watch en de opvolger van de Apple Watch Series 3. De smartwatch combineert elementen uit de Apple Watch Series 3 en Apple Watch Series 5 in één betaalbare smartwatch. De Apple Watch SE zal gebruik maken en ongeveer dezelfde specs kennen als de Apple Watch Series 5. Zo maakt het horloge gebruik van de S5 chip.

  Apple Watch SE betaalbaar door goedkopere onderdelen

  De Apple Watch SE is een goedkopere variant die het voor instappers mogelijk maakt toch een Apple Watch te dragen. Door goedkopere materialen te gebruiken is de prijs flink gedrukt, terwijl design en functionaliteit gehandhaafd blijven. Het horloge zal 40mm x 44mm groot zijn en ook geschikt voor kinderen zijn. Er komt ook een 4G variant van het horloge op de markt, waardoor je eigenlijk geen iPhone meer nodig hebt om deze te gebruiken.

  De prijs van de Apple Watch SE wordt in de Verenigde Staten 279 dollar. Een Nederlandse prijs is nog niet bekend, alsook een Nederlandse releasedatum. in de VS is het horloge vanaf nu te bestellen met als releasedatum 18 september 2020.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.