Instagram storing zorgt voor geblokkeerde accounts

News
maandag, 31 oktober 2022 om 15:22
instagramf1667226124
Schrik er niet van op als je ineens van Instagram het bericht krijgt dat je account is geblokkeerd. Door een Instagram storing hebben veel gebruikers namelijk last van dat probleem.
We zijn anno 2022 heel erg gehecht geraakt aan social media. Door de verschillende apps blijven we op de hoogte van het nieuws, hebben we contact met vrienden en familie en laten we de wereld weten hoe het met ons gaat. Het is voor veel mensen dan ook even flink wennen wanneer de app van een social media-dienst er ineens uit ligt.
Dat lijkt momenteel het geval te zijn met Instagram. Bij Allestoringen.nl zijn er namelijk al bijna 4000 meldingen binnengekomen voor de populaire app. In tegenstelling tot veel andere storingen gaat het niet om het niet kunnen versturen van berichten of het kunnen bekijken van posts. Veel gebruikers krijgen namelijk ineens de melding in de app dat hun account is opgeschort of geblokkeerd.

Wat is er met Instagram aan de hand?

Mogelijk kan het zijn dat er een fout is gemaakt met de database van Instagram, waardoor een grote groep gebruikers ineens de toegang is ontzegd door de app. Het kan alleen ook om een compleet ander probleem gaan of een hack door een third party. Via Twitter laat Instagram weten op de hoogte te zijn van het probleem. Hopelijk wordt de storing dus zo snel mogelijk opgelost en kan iedereen weer gewoon bij zijn of haar account komen.