Insomniac verklaart exclusieve PS5 outfits voor Marvel's Spider-Man

News
woensdag, 08 december 2021 om 11:00
spider manf1624606347
Insomniac Games voegt twee nieuwe outfits toe aan Marvel´s Spider-Man. Het enige probleem is dat deze exclusief zijn voor de PS5 versie van de game. PS4 spelers snappen dit besluit niet en zien graag dat de outfits alsnog worden toegevoegd, maar Insomniac verdedigt haar besluit.
Marvel´s Spider-Man krijgt binnenkort twee nieuwe outfits. De outfits komen uit de nieuwe film Spider-Man No Way Home. Voor Spider-Man fans van de film en de game is dit goed nieuws, maar niet iedereen is blij. Het probleem zit hem in het feit dat de update een PS5 exclusive is.

Waarom exclusief voor de PS5?

Insomniac geeft als uitleg voor het besluit, dat het komt omdat een update voor de PS5 makkelijker is dan voor de PS4. Het bedrijf zegt dat het al veel updates voor de PS4 heeft uitgebracht, meer dan gepland. Het toevoegen van de nieuwe outfits zou een impact hebben op de performance van de game, dus het bedrijf zegt dat het genoodzaakt was om dit moeilijke besluit te nemen.
Spelers vinden dat het bedrijf niet dit besluit moest nemen. Dit is juist het moment waarop spelers graag zouden willen rondslingeren net zoals de Spider-Man uit No Way Home. Daarnaast zeggen spelers ook dat het oneerlijk is gezien het niet alleen een keuze is om geen PS5 te halen, maar deze gewoon bijna niet te verkrijgen zijn. Spelers hadden dus liever gezien dat de update ook naar de PS4 zou komen.
Wil je op een andere manier rondslingeren als Spider-Man, dan kan je dat nu ook doen in Fortnite Chapter 3!