Insider: "GTA 6 screenshot in GTA Trilogy is echt"

News
donderdag, 07 april 2022 om 10:00
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Grand Theft Auto 6 is officieel in ontwikkeling bij Rockstar Games, maar beelden zijn tot op heden nog niet gedeeld. Tenminste, niet via officiele kanalen, maar wel via een in-game screenshot in GTA The Trilogy. Nadat een foto een paar maanden geleden voor veel speculatie zorgde, stelt een insider nu dat de foto daadwerkelijk een GTA 6 screenshot blijkt te zijn.
Insider Matheusvictorbr- heeft bij zijn bronnen na een paar maanden eindelijk uitsluitsel gekregen over het mysterieuze schilderij dat in GTA San Andreas Definitive Edition te vinden is. Deze zat niet in de originele game en veel fans dachten direct dat de foto een verwijzing naar GTA 6 moest zijn. Volgens de insiders bronnen zitten fans op het juiste spoor en is de foto daadwerkelijk een GTA 6 screenshot.
Het zou om een mogelijke in-game locatie gaan uit GTA. De insider vervolgt met speculatie dat de locatie die op de afbeelding staat geïnspireerd lijkt te zijn op een plek in Hollywood, Florida. Daarmee komt direct een nieuwe lading olie op het vuur rondom de geruchten over waar GTA 6 zich af zou gaan spelen. Al lange tijd wordt gesteld dat Vice City, de locatie die op Florida gebaseerd is, de locatie van GTA 6 gaat worden.
gta 6f1626425209

GTA 6 screenshot nog niet officieel

Helaas voor fans is het hoge woord rondom de foto nog niet door Rockstar Games bevestigd. De makers van de GTA-games blijft akelig stil als het op dit soort situaties aankomt en reageert doorgaans ook niet op geruchten. Daarom blijft het voor fans toch gissen en vooral een beetje hopen dat de informatie van insider Matheusvictorbr klopt.
Wat wel zeker is, is dat GTA 6 officieel in ontwikkeling is. Rockstar Games maakte dit namelijk zelf al een tijdje geleden bekend via haar kanalen. Veel informatie werd alleen niet gegeven over het nieuwe deel. Wie in de tussentijd geen genoeg kan krijgen van GTA kan nu genieten van de gloednieuwe versies van GTA 5 die net voor de PlayStation 5 en Xbox Series X zijn verschenen, al werken de versies voor PS4 en Xbox One ook nog steeds goed.

Populair Nieuws