ING storing zorgt voor problemen met mobiel bankieren

News
donderdag, 07 april 2022 om 9:27
Als je vandaag je bankzaken wil regelen bij de ING, dan kan je mogelijk van een koude kermis terugkomen. De bank kampt namelijk met een storing, waardoor mobiel bankieren momenteel voor veel mensen niet mogelijk is.
Dankzij de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om anno 2022 overal je bankzaken te regelen. Of je nu thuis zit of in de buitenlucht loopt. Ten minste, dan moet de applicatie van de bank het natuurlijk wel doen.
Het lijkt er momenteel op dat dat helaas niet het geval is voor de applicatie van de ING Bank. Op Allestoringen.nl komen er namelijk veel meldingen binnen over de app. Volgens de meeste klachten zijn er problemen met mobiel bankieren, maar er zijn ook gebruikers die zeggen het niet mogelijk is om overboekingen te maken of dat het zelfs niet mogelijk is om in te loggen in de ING app.

Wanneer is de storing opgelost?

Volgens de website van de ING is er momenteel geen storing gaande. Ook op Twitter maakt de bank geen melding van een storing. Het kan alleen mogelijk zijn dat de technische dienst van de ING nog niet op de hoogte is van de problemen. We hopen dat de storing zo snel mogelijk is opgelost, zodat iedereen weer gebruik kan maken van alle diensten.

Populair Nieuws