Call of Duty Vanguard Alpha volgend weekend van start

News
maandag, 23 augustus 2021 om 9:30
call of duty vanguardf1632233749
Activision Blizzard heeft aangekondigd dat de Call of Duty Vanguard Alpha op 27 augustus aftrapt. De Alpha van de nieuwe shooter is alleen voor PS4- en PS5-gebruikers. Iedereen kan de Alpha downloaden en deelnemen aan het oorlogsgeweld.
In de PlayStation Store zijn de eerste details over de Call of Duty Vanguard Alpha uit de doeken gedaan. De alpha rondom de nieuwe game van Sledgehammer Games geeft spelers toegang tot delen van de multiplayer van het nieuwste deel in de shooterreeks, maar brengt ook een gloednieuwe modus mee. Spelers kunnen namelijk alvast Champion Hill testen.
In deze modus worden spelers een multi-arena survivaltoernooi voorgeschoteld. Tijdens de Alpha kun je in Duo's of Trio's deelnemen aan de modus. Tijdens het toernooi neem je het tegen zeven andere teams op, waarbij ieder team een bepaald aantal levens krijgt. Zodra deze op zijn, ligt een team uit het toernooi. Aan jou en je teamgenoten om ervoor te zorgen dat jouw team als laatste overblijft.

Call of Duty Vanguard Alpha gratis voor PlayStation-gebruikers

Wie met de Call of Duty Vanguard Alpha aan de slag wil, hoeft geen PlayStation Plus te hebben. Doorgaans verplicht Sony spelers om lid te zijn van PlayStation Plus voor toegang tot onlinediensten. Voor de Alpha wordt een uitzondering gemaakt.
Activision maakt dan ook direct bekend wanneer je de Alpha alvast kunt installeren op je console. Op maandag 23 augustus om 12.00 uur Nederlandse tijd kunnen spelers de Alpha alvast in de PlayStation Store vinden. De Alpha gaat vervolgens op vrijdag 27 augustus om 19.00 uur Nederlandse tijd van start en loopt tot en met zondag 29 augustus 19.00 uur.