ING storing maakt geld overboeken onmogelijk

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 10:06
pexels pixabay 50987f1615385895
Als je vandaag je bankzaken wil regelen bij IGN, dan kom je van een koude kermis thuis. De Nederlandse bank kampt namelijk momenteel met een storing, waardoor geld overboeken niet mogelijk is.
Als je een wandeling maakt door de Nederlandse steden en dorpen, dan zie je steeds meer filialen van banken. Waar je vroeger namelijk naar de bank moest om je geldzaken te regelen, kan je dat tegenwoordig eenvoudig doen via internetbankieren of de app van de bank. Maar dan moet alles natuurlijk wel naar behoren werken.
Dat is momenteel helaas niet het geval bij de ING. De Nederlandse bank kampt namelijk met een storing, volgens veel meldingen op Allestoringen.nl. In korte tijd zijn er al ruim duizend melding binnengekomen over technische problemen bij de bank. De meeste klachten gaan over het niet kunnen maken van overboekingen. Wanneer klanten geld proberen over te maken, dan krijgen ze een foutmelding.

Wanneer is de ING storing opgelost?

Het lijkt erop dat de storing bij ING momenteel nog niet bekend is. Op de storing-pagina van de bank zelf wordt namelijk gezegd dat alle diensten gewoon normaal zouden moeten werken. Ook op het Twitter-kanaal van de bank wordt er nog geen melding gemaakt van een storing. Het kan dus nog wel even duren voordat de problemen zijn opgelost.

Update - ING storing is opgelost

Gebruikers van de ING kunnen weer gewoon hun bankzaken regelen. Via Twitter heeft de bank namelijk aangekondigd dat de storing is opgelost.

Populair Nieuws