Update - ING storing maakt betalingen onmogelijk

News
dinsdag, 07 november 2023 om 17:09
ING-klanten kunnen momenteel problemen ervaren met het regelen van hun bankzaken. Er is namelijk een storing gaande bij de bank. Dat meldt ook de bank zelf.

Update - ING storing voorbij

De storing bij ING heeft gelukkig niet lang geduurd. Een klein uur nadat hij begon, waren de eerste tekenen van een daling in het aantal meldingen te zien. Inmiddels is er een scherp dalende lijn, waardoor het aantal meldingen, tenzij er iets onverachts gebeurt, weer snel op een normaal niveau zit. ING zelf ook aan dat er geen storing meer is, dus online betalingen zouden weer moeten werken.
Oorspronkelijk bericht:
Er is momenteel een storing gaande bij de ING Bank. Sinds een halfuur komen er veel meldingen binnen bij Allestoringen.nl. Inmiddels is die piek opgelopen tot ruim 3000. Ook de bank zelf erkent nu dat er problemen zijn.
Op de storingspagina op de website van ING staat te lezen dat er problemen zijn met betalingen in Mijn ING. Dat geldt voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Ook mobiel bankieren via de app werkt niet naar behoren.
Als het goed is werkt iDEAL nog naar behoren en hetzelfde geldt voor betalen in winkels. Je komt dus gelukkig niet in vervelende situaties terecht in de supermarkt. Het is te hopen dat betalingen die je online wilde regelen niet al te urgent zijn.

Wanneer is de ING storing voorbij?

Het is helaas niet duidelijk wanneer Mijn ING en de app weer naar behoren werken. ING laat allleen weten dat er nu aan een oplossing gewerkt is en dat alles "zo meteen" weer werkt. Het is niet duidelijk op wat voor termijn het "zo meteen" is. Het aantal meldingen op Allestoringen daalt in ieder geval nog niet.

Populair Nieuws