Update - ING lijkt met storing te kampen

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 12:15
Als je momenteel problemen ervaart met de diensten van de ING ben je niet de enige. De bank lijkt last te hebben van een storing. Veel duidelijkheid is er helaas niet.

Update - ING storing voorbij

De storing bij ING is voorbij. Meerdere klanten meldden uitiendelijk via Twitter dat ze problemen hadden met de app. Daarna heeft het niet lang meer geduurd voordat het aantal meldingen op Allestoringen begon te dalen naar een normaal niveau.
Oorspronkelijk bericht:
Via Allestoringen.nl komen momenteel veel meldingen binnen van een storing bij ING. Dat is zelfs al een tijdje gaande, maar de piek zit sinds kort ruim boven de 300 en lijkt nog niet te gaan dalen. Wat voor problemen klanten precies ervaren is helaas niet duidelijk.
Er worden wel problemen met de app gemeld via Twitter (tegenwoordig X). Tenminste één klacht valt binnen de periode waarin we de meldingen van een storing zien stijgen. Die klant meldt alleen dat de app inmiddels weer werkt.
Het kan natuurlijk zijn dat er meer klanten zijn met problemen die (nog) niet aan het klagen zijn op social media. Hoe het ook zij, ING maakt zelf ook nog geen melding van problemen op de storingspagina van haar eigen website. Intussen stijgen de meldingen op Allestoringen nog steeds.

Wanneer is de ING storing voorbij?

Gezien er maar weinig bekend is over wat er aan de hand is, is het ook moeilijk in te schatten hoe lang de storing gaat duren. Het is natuurlijk te hopen dat hij snel voorbij is en vaak is dat ook het geval, zelfs bij hoge pieken. We houden je op de hoogte.

Populair Nieuws