Mads Mikkelsen wil Grindelwald dicht bij Depps rol houden

News
vrijdag, 04 december 2020 om 9:00
xgn google image
Mads Mikkelsen heeft zich voor het eerst uitgelaten over zijn rol als Grindelwald in Fantastic Beasts 3. Hij heeft aangegeven dat hij inderdaad de rol van de schurk in de Harry Potter spin off gaat spelen en vertelde hoe hij over de rol denkt.
Dit wist Mikkelsen te melden in een interview met Entertainment Weekly. Mikkselsen bevestigde nog een keer dat hij de rol van Grindelwald gaat vertolken en wijdde uit over de invulling die hij aan de rol wil geven. De rol van Geller Grindelwald moet niet te veel afwijken van datgeen wat Depp heeft neergezet voordatt hij de franchise moest verlaten volgens Mikkelsen. We mogen dus een soortgelijke Grindelwald verwachten dan de mand die Johnny Depp geportretteerd heeft:

Mads Mikkelsen vervangt Depp als Grindelwald

Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in de komende Fantastic Beasts film. Depp is uit de film gezet door Warner Bros. nadat hij en zijn ex-vrouw Amber Heard het met elkaar aan de stok kregen na hun scheiding. Depp zou Heard tijdens hun huwelijk mishandeld hebben, maar andersom wordt dit ook gezegd. Verschillende petities zijn opgezet om zowel Depp te steunen als Heard uit andere films te weren.