HUAWEI krijgt hoogste score voor een smartphone bij DxOMark

News
donderdag, 09 april 2020 om 11:00
huawei p40 lekf1582630195
Dankzij de HUAWEI P40 Pro heeft HUAWEI de hoogste score behaald bij DxOMark, namelijk 128 punten voor de hoogste smartphonecamera- waardering. Daarmee verovert deze telefoon de nummer één plek wereldwijd van de smartphone- positie.
Na een aantal testen door DxOMark van de camera's van de telefoon, zoals de normale en de selfiecamera, verslaat de HUAWEI P40 Pro de hoogste smartphone score. Met daarmee vier punten neemt de telefoon de hoogste positie in. De selfiecamera kreeg een score van 103 punten en behaalde daarmee steeds de hoogste score in bijna ieder testcategorie.
De camera van de HUAWEI P40 Pro bewijst ook dat de camera's een uitstekende kwaliteit hebben. Je kan foto's maken onder alle lichtomstandigheden, op afstand en van dichtbij. De kleinste details zijn te zien in iedere foto die je met het toestel maakt. HUAWEI staat dan ook bekend om zijn invloedrijke camera innovaties.
De HUAWEI P40 Pro werd voor het eerst officieel aangekondigd tijdens een virtual keynote die op 26 maart plaatsvond. Zowel de de fotografie als de videomogelijkheden van de HAUWEI P40 Pro overtreft heel wat telefoons. Op de achterkant van de telefoon zitten 3 verschillende lenzen, namelijk de 50 MP SuperSensing hoofdcamera, de 16 MP camera met supergroothoeklens en de 8 MP Telephoto camera. Met deze 3 lenzen kun je gemakkelijk foto's of video's maken op afstand, leg je iedere hoek vast en heb je een maximale lichtinname met een uitzonderlijke helderheid en zie je elk klein detail op video of foto's.

Populair Nieuws

Laatste Reacties