Huawei komt met over-ear headset Freebuds Studio

News
donderdag, 22 oktober 2020 om 18:30
freebuds headset 2f1603371729
Huawei onthult zojuist haar nieuwe headset, de Freebuds Studio. De over-ear headset heeft een aantal toffe features zoals touch control. Daarnaast onthult Huawei de nieuwe Freebuds Pro en een nieuwe smart bril.
Huawei onthulde zojuist de Huawei Mate 40 serie, maar daar bleef het vandaag niet bij. Naast de nieuwe smartphones deed de smartphonemaker ook een aantal toffe accessoires uit de doeken. Zo kwam de Huawei Freebuds Pro aan het licht, een verbeterde versie van de Freebuds in-ear headset met een betere noise cancelling functie. Daarnaast kwam de Freebuds Studio voorbij. Deze over-ear headset biedt tot 24 uur luistertijd op één accuspanning, is door snelladen binnen no time weer opgeladen, heeft verschillende noise cancelling profielen en is voorzien van touch controls.
De draadloze headset doet op deze manier een gooi naar de troon van de smart audio-markt, waar momenteel partijen als Bose, Sennheiser en Sony domineren. Dit doet Huawei niet alleen met de toffe features van de koptelefoon, maar ook met de hi-fi audiochip en de 4- millimeter drivers met een range van 4 tot 48 Hz. De headset ondersteunt daarbij gesprekken die gebruik maken van zes microfoons om zo de beste audiokwaliteit te leveren.
De Huawei Freebuds Studio gaat niet goedkoop zijn. De headset zal bij release namelijk 299 euro kosten, maar dan heb je ook wel wat op je oren staan. Wanneer de koptelefoon uitkomt is nog niet bekend.

Naast Freebuds Studio meer aangekondigd

Naast de Freebuds Studio en de Freebuds Pro kwam Huawei vandaag met de Huawei Watch GT2 Porsche Design. Het horloge is een luxe variant van de GT2, geheel in de stijl van Porsche. Helaas komt dit model niet naar Nederland, dus wij zullen het met de andere versies van de GT2 moeten doen. Huawei deed verder nog een nieuwe versie van haar Eyewear uit de doeken. De nieuwe slimme bril van Huawei biedt verschillende modellen en is zelfs voor mensen met een sterkte te krijgen.
Net als de headsets heeft de Eyewear touch control en laat je het volume van je muziek aanpassen door te swipen. Door middel van aanraking beantwoord je gesprekken en gebruik je andere functies van de bril. Het geluid is vervolgens aangepast zodat de omgeving nóg minder van je gesprekken hoort.
De release van de nieuw Eyewear is nog onbekend, alsook de prijs van de bril.

Populair Nieuws