House of the Dragon gaat officieel verder na seizoen 2

News
vrijdag, 14 juni 2024 om 15:00
house of the dragon seizoen 2
House of the Dragon seizoen 2 gaat bijna van start. Maar daar blijft het niet bij, want HBO heeft officieel groen licht gegeven voor seizoen 3.
Na het einde van Game of Thrones leek er een einde gekomen aan de wereld van A Song of Ice and Fire. Maar HBO zag nog veel meer mogelijkheden in de fantasiewereld die bedacht is door George R.R. Martin. In 2022 kwam de zender met House of the Dragon en na veel vertraging gaat aankomend weekend seizoen 2 van de serie van start.
Daar zal het bovendien niet bij blijven. HBO heeft nu bekendgemaakt dat House of the Dragon seizoen 3 groen licht heeft gekregen. Dat meldt onder andere Variety. Dat HBO vertrouwen heeft in de serie is niet zo vreemd, want het eerste seizoen zorgde voor een record. Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar de première van een serie op de zender en streamingdienst van het bedrijf.

Nog meer seizoenen voor House of the Dragon?

Dat er een derde seizoen aankomt voor House of the Dragon komt niet als een complete verrassing. Eerder heeft George R.R. Martin namelijk laten weten dat er al druk gewerkt wordt aan het nieuwe seizoen, lang voordat seizoen 2 op HBO verschijnt.
En daar blijft het mogelijk ook niet bij. In dezelfde blogpost heeft de schrijver namelijk onthuld dat er niet alleen gewerkt wordt aan seizoen 3, maar dat de showrunner en schrijvers ook al bezig zijn met seizoen 4. Fans van de serie kunnen dus waarschijnlijk nog van veel seizoenen genieten de komende jaren.
Naast House of the Dragon zijn er ook veel plannen voor andere series die zich afspelen in de wereld van A Song of Ice and Fire. Tot nu toe bevinden veel projecten zich alleen nog in limbo. De enige show waar wel groen licht voor is gegeven is A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Dat verhaal is gebaseerd op de boeken van Dunk en Egg.

Populair Nieuws

Laatste Reacties