Gearbox: "Sprong van PS5 en Xbox Series X is grootste overgang ooit!"

News
dinsdag, 06 oktober 2020 om 9:45
borderlands 3 pcf1575022249
Over een maand komen de PS5 en Xbox Series X eindelijk uit. De verwachtingen zijn hoog van de next-gen consoles en volgens Randy Pitchford van Gearbox is dat terecht. De ontwikkelaar claimt namelijk dat de consoles zullen zorgen voor de grootste overgang ooit.
Toen de PlayStation 4 en Xbox One verschenen in 2013, was het verschil ten opzichte van de PlayStation 3 en Xbox 360 voor velen een beetje een teleurstelling. De graphics waren wel verbeterd, maar door de mooie woorden van Sony en Microsoft was er een grotere stap verwacht.
Volgens Randy Pitchford, de baas van Gearbox Software, zullen fans deze generatie alleen niet teleurgesteld worden. Zijn studio is druk bezig geweest om Borderlands 3 over te zetten naar de PS5 en Xbox Series X en hij heeft dan ook ervaring uit eerste hand met de next-gen consoles. In gesprek met Gamespot laat hij weten dat de overstap de grootste ooit zal zijn.

Cross-gen ervaringen bij launch

Pitchford doelt daarbij op meerdere games die als cross-gen games zullen lanceren op de PS5 en Xbox Series X of al jaren geleden zijn uitgekomen. Zo zullen onder andere Watch Dogs Legion en Assassin’s Creed Valhalla bijna gelijktijdig op de huidige en volgende generatie consoles verschijnen, terwijl Borderlands 3 en The Witcher 3: Wild Hunt ook vernieuwd gaan worden.

Populair Nieuws