Hostnet storing zorgt voor problemen met website hosting

News
maandag, 29 november 2021 om 11:50
storingf1623744697
Het is weer een typische maandag. Klanten bij Hostnet overvinden momenteel namelijk flink wat proberen dankzij een storing.
Door het coronavirus werken veel mensen thuis. Dat is een effectieve methode om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, maar het zorgt ook voor een stuk meer druk op het internetnetwerk. Wanneer iedereen immers moet gaan videobellen om te vergaderen, in plaats van met z'n allen plaats te nemen in een vergaderruimte, dan zorgt dat voor een stuk meer dataverbruik. En dat is duidelijk te merken, want sinds de coronacrisis hebben we een stuk meer last van storingen.

Ook storing bij Hostnet

Vandaag is het ook weer raak. Waar eerder op de dag Coolblue namelijk last had van een storing, lijken er nu technische problemen te zijn bij Hostnet. Op Allestoringen.nl stroomt het namelijk meldingen binnen over de website host. De meeste klanten van Hostnet hebben problemen met de DNS-diensten en ook is het niet mogelijk om de site te bezoeken. Dat komt vandaag helemaal slecht uit, want vandaag biedt het bedrijf de laatste Black Friday-kortingen aan.
Via Twitter heeft Hostnet laten weten dat het bedrijf inderdaad last heeft van een storing, maar er wordt hard aan gewerkt door het technische team. Eerder deze maand had Hostnet al last van een storing door een DDoS-aanval. Het is te hopen dat de technische problemen niet opnieuw komen door een aanval.

Populair Nieuws

Laatste Reacties