Update - Coolblue storing gooit roet in eten van Cyber Monday

News
maandag, 29 november 2021 om 9:15
Vandaag is het de laatste dag van de Black Friday week, ook wel bekend als Cyber Monday. Deals scoren bij Coolblue wordt vandaag alleen heel erg lastig, de website heeft namelijk last van een storing.

Update - Coolblue is weer in de lucht

De technische dienst heeft goed werk geleverd. De website van Coolbluei is momenteel weer live, waardoor je van alle Cyber Monday 2021 deals kan genieten!

Origineel bericht

De afgelopen week hebben veel mensen al kunnen profiteren van mooie deals tijdens de Black Friday week. Ondanks dat Black Friday afgelopen vrijdag was, betekent het niet dat alle aanbiedingen zijn verdwenen. De maandag na Black Friday wordt namelijk traditioneel Cyber Monday gevierd, waarbij vroeger veel winkels in de Verenigde Staten elektronica verkochten met korting. Tegenwoordig doen vrijwel alle winkels mee aan Cyber Monday en niet alleen in de Verenigde Staten.
Eén webshop die vandaag versterk moet laten gaan zo lijkt het, is Coolblue. De website is momenteel namelijk offline. Wie Coolblue bezoekt wordt begroet met een bericht die je niet wil zien op Cyber Monday:

Kan Coolblue nog knallen met Cyber Monday?

Het is te hopen voor de webshop en haar klanten dat de website vandaag weer de lucht in kan gaan. Veel mensen staan immers nog te popelen om de laatste deals van Black Friday in te slaan. Heel goed ziet het er alleen niet uit, want volgens Allestoringen.nl heeft Coolblue er zondag ook al een groot gedeelte van de dag uit gelegen. Hopelijk kan het technische team de storing zo snel mogelijk oplossen.