Horroricoon Chucky krijgt een eigen serie!

  Ken je Chucky nog? Ja, de Good Guy pop die bezeten is door een moordenaar en iedereen aan flarden steekt. Binnenkort kun je hem bewonderen in een nieuwe serie. Syfy brengt de pop namelijk naar een episodisch format. En de pilot? Die wordt overgeslagen!

  Syfy

  De Amerikaanse zender Syfy maakte dit op haar website bekend. De Good Guy pop die in de films van Don Mancini flinke bloedbaden veroorzaakte komt naar de zender in zijn eigen serie. De serie rondom Chucky wordt door Mancini en David Kirschner, allebei betrokken bij de Chucky films, geproduceerd.

  Geen pilot

  Chucky krijgt geen pilot- aflevering, maar zal gelijk een volwaardige serie worden. Dat betekent niet alleen dat Syfy genoeg vertrouwen in de serie heeft, maar dat we in ieder geval één volledig seizoen van de moordende pop te zien gaan krijgen.

  De serie zal draaien om de pop die in een buitenwijk gekocht wordt. Vlak hierna begint de pop met moorden, waardoor er chaos ontstaat in de stad. Dit zorgt op zijn beurt weer voor de nodige geheimen die bloot komen te liggen en de komst van een aantal bekende figuren uit de Chucky franchise. Volgens Syfy komen er zowel vrienden als vijanden van Chucky voorbij.

  Dat betekent dat we misschien wel meer poppen met steekwapens zoals de bruid van Chucky voorbij zien komen. Aan de andere kant betekent dit dat we de demonische oorsprong van de Good Guy pop gaan zien.

  Wat verwacht jij van de Chucky serie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.