Horrorfilm op Netflix trekt veel kijkers

News
maandag, 02 januari 2023 om 23:00
aaaabwcar53oyjftiwfolck8uv3fjhpqq7juoauzpeuyqycma6ijpobjsqetnyhiqwq1kmgotb 05v g7snc3jcmc8uj6d0jcdhf0x2f1672660984
Momenteel staat Glass Onion: A Knives Out Mystery bovenaan de Netflix Top 10. Sinds kort is er een nieuwe film toegevoegd aan dit lijstje met de titel Spell. De bovennatuurlijke horrorfilm staat nu op plaats zeven.
Mark Tonderal heeft de film geregisseerd en in de film spelen Omari Hardwick, Loretta Devine en Lorraine Burroughs een rol. De film wordt door Netflix omschreven als “onheilspellend, eng en duister”.

Rotten Tomatoes

Hoe de film door kijkers is ontvangen is erg wisselend. De film krijgt 49 procent op Rotten Tomatoes, een platform dat films beoordeelt door middel van procenten rotten tomatoes.
“Ondanks een veelbelovend begin mist deze herhalende en voorspelbare thriller genoeg identiteit om een spreuk uit te spreken,” luidt de crics consensus.

Sinister ritueel

De film Spell gaat over Marquis die de begrafenis van zijn vader wil bijwonen op het platteland van Appalachia. Door een hevige storm verliest hij de controle over het vliegtuig dat hem en zijn gezin vervoert. Hij wordt gewond wakker, alleen en opgesloten op de zolder van mevrouw Eloise (Loretta Devine), die beweert dat ze hem weer gezond kan maken door de krachten van Boogity, een zwarte magie gemaakt van zijn bloed en huid. Marquis kan niet om hulp roepen en probeert wanhopig haar duistere magie te slim af te zijn en te ontsnappen en zijn familie te redden van een sinsiter ritueel voor de opkomst van bloedman.
De film Spell komt uit 2020 maar wordt nu meer bekeken dan ooit en haalt zelfs de top 10 van Netflix films. De film is nog steeds te bekijken of Netflix en perfect voor jou als je van duistere horror houdt.

Populair Nieuws