Actrice deelt Batgirl-outfit van geannuleerde film

News
maandag, 02 januari 2023 om 22:30
teleton 2018 34f1672653869
Leslie Grace, die Barbara Gordon speelde in de Batgirl-film die Warner Bros. Discovery niet wilde uitbrengen toen de productie was voltooid, heeft onthuld hoe haar Batgirl-kostuum eruit gezien zou hebben in de film.
Op nieuwjaarsdag plaatste Grace een video op Instagram waarin ze terugkeek op 2022. Aangezien ze de eerste paar maanden bezig was met het filmen van Batgirl, is het logisch dat de video wat beelden van achter de schermen van die set bevat. Die beelden bevatten verschillende snelle shots van Grace in haar Batgirl-kostuum.
“Bedankt dat je me hebt geleerd, 2022”, schreef Grace op Instagram. “Je was uniek op veel manieren die me bij zullen blijven. Mijn dankbaarheid en liefde voor het leven is veel dieper dankzij ervaringen die je me hebt gebracht. Ik neem je lessen mee terwijl we afscheid nemen. Hier zijn nog meer verhalen om te vertellen.”

Bedankt voor de liefde en het geloof

Dit is niet de eerste keer dat Grace beelden van de Batgirl-set deelt. Ze ging eerder ook naar Instagram om commentaar te geven op de annulering van de film en schreef: “Na het recente nieuws over onze film Batgirl ben ik trots op de liefde, het harde werk en de intentie van onze ongelooflijke cast en crew. Meer dan 7 maanden in Schotland in deze film gestopt”, schreef Grace. “Ik voel me gezegend dat ik een leven lang tussen absolute grootheden heb gewerkt en relaties heb gesmeed! Aan elke Batgirl-fan Bedankt voor de liefde en het geloof. Batgirl voor het leven!”
Een woordvoerder van Warner Bros. Discovery gaf eerder een verklaring over de film Batgirl. In de verklaring staat: “De beslissing om Batgirl niet uit te brengen weerspiegelt de strategische verschuiving van ons leiderschap met betrekking tot DC-universum en HBO max, Leslie Grace is een ongelooflijk getalenteerde actrice en dit heeft niks te maken met haar optreden. We zijn ongelooflijk dankbaar voor de filmmakers van Batgirl en Scoob! Holiday Haunt en hun casts en we hopen in de toekomst weer met iedereen samen te werken.”