Home Alone-acteur Devin Ratray opgepakt voor mishandeling

News
maandag, 27 december 2021 om 14:30
devin ratrayf1640600542
Devin Ratray, de acteur achter Buzz McCallister uit de originele Home Alone-films, heeft geen fijne kerst gehad. De acteur is namelijk opgepakt vanwege mishandeling van zijn vriendin.
Home Alone-acteur Devin Ratray, die oudere broer Buzz McCallister speelt, is opgepakt nadat zijn vriendin hem aangaf voor mishandeling. Ratray is in Oklahoma City gearresteerd. De vriendin van Ratray rapporteerde dat hij haar stikte en zei: “Dit is hoe je doodgaat”. Inmiddels is Ratray weer vrijgelaten. In een statement van zijn advocaat staat dat Ratray alles ontkent en nooit zijn vriendin op die manier heeft aangeraakt.

In de Home Alone-films wordt Kevin flink door zijn oudere broer Buzz gepest. Ratray heeft naast zijn succes als Buzz ook gespeeld in andere films als The Tick en Nebraska. Deze laatste show is in 2013 zes keer genomineerd voor een Oscar. Ratray is overigens ook te zien in de nieuwste Home Alone film: Home Sweet Home Alone.

Hoe staat Home Alone er tegenwoordig voor?

De Home Alone-films begonnen enorm goed. Helaas is de laatse Home Alone film, die op Disney+ te zien is, minder goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes krijgt de film een score van 16 procent, en op IMDb een teleurstellende 3,6. Volgens velen is de franchise dan ook flink uitgemolken. De eerste twee films waren prima en zijn elk jaar rond Kerstmis op de Nederlandse televisie te zijn, maar eigenlijk hield daarna de bekendheid wel op. Er is nog geen vervolg op Home Sweet Home Alone aangekondigd.