Hoe sterk is de nieuwe sniper in CoD Warzone en Black Ops Cold War?

News
vrijdag, 09 april 2021 om 10:30
call of duty warzone sniperf1620720048
Wil je het leven van je tegenstanders zuur maken op lange afstand, dan hebben Treyarch en Raven Software nu een mooi cadeautje voor je. In CoD Warzone en Black Ops Cold War is nu namelijk een gloednieuwe, krachtige sniper klaar om opgepakt te worden.
Eén van de meest krachtige wapentypes die je kan gebruiken in de Call of Duty games zijn ongetwijfeld de sniper rifles. Wanneer je vanaf een lange afstand je tegenstanders onder vuur neemt, kan je geen betere vriend uitkiezen dan een krachtige sniper. En Treyarch en Raven Software hebben nu een ijzersterke nieuwe optie toegevoegd in de vorm van de ZRG 20mm sniper.
Deze bolt-action sniper rifle is krachtig genoeg om in Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War een vijand in één schot te doden, zolang je de desbetreffende tegenstander raakt in het hoofd, maag, schouders of torso. Het wapen doet bovendien ook nog eens veel schade tegen voertuigen. Het nadeel van het wapen is alleen de trage rate of fire.

Hoe kan ik de nieuwe sniper bemachtigen?

Wil je aan de slag met de ZRG 20mm sniper in CoD Warzone en Black Ops Cold War, dan heb je daarvoor twee opties. Of je kan het wapen simpelweg aanschaffen in de online winkel voor 1200 Call of Duty Points of je kan hem verdienen door middel van challenges. Daarvoor moet je twee Longshot Medals verdienen in tien verschillende potjes. Zo’n medaille kan je weer verdienen door vijanden te doden over een lange afstand.
De nieuwe sniper is onderdeel van de grote Season 2 update voor CoD Warzone en Black Ops Cold War. Met de update is niet alleen een wapen aan het arsenaal toegevoegd, maar kunnen spelers ook aan de slag op nieuwe maps en zijn er handige veranderingen doorgevoerd.