Call of Duty Warzone update nerft populair wapen en brengt handige veranderingen

  De balans bewaren in een grote online game kan een flinke uitdaging zijn. In de nieuwe Call of Duty Warzone update nerft ontwikkelaar Raven Software daarom nu een wel heel populair wapen.

  Ontwikkelaar Treyarch heeft gisteren een grote update uitgebracht voor Call of Duty Black Ops Cold War, met een waslijst aan veranderingen voor de start van Season 2. Zoals we vaker hebben gezien duurt het vervolgens niet lang voordat Call of Duty Warzone ook een update krijgt. Die is vandaag uitgebracht, met een aantal belangrijke veranderingen.

  De grootste impact die de patch zal hebben, is ongetwijfeld de nerf van een zeer populair wapen: de AUG. In gevechten over lange afstanden domineert dit wapen momenteel de potjes in Call of Duty Warzone en daar wil Raven Software verandering in brengen. Het wapen wordt niet compleet de grond in gestampt, maar de recoil van de AUG wordt omhoog geschroefd. Dat moet de effectiviteit over lange afstanden terugdringen.

  Welkome veranderingen voor CoD Warzone

  De nerf van de AUG is niet de enige verandering die de Call of Duty Warzone update met zich meebrengt. Raven voegt namelijk ook een aantal quality of life aanpassingen toe. Zo zullen armor plates meer consistent verschijnen, kunnen danger pings makkelijker worden geplaatst en kan je met een druk op de knop alle pings verwijderen.

  Een nieuwe update voor Call of Duty Warzone zal voor veel spelers ook weer nachtmerries opleveren, vanwege de grootte van de game. Gelukkig worden de updates nu een stuk kleiner, zodat je de game ook weer kan downloaden op een standaard PlayStation 4.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.