Hoe kan je Forza 8 voor release spelen?

  Voor de spelers die nooit genoeg kunnen krijgen van de Forza Motorsport games is er goed nieuws. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor een testpanel voor Forza 8, waardoor je de game voor release nog kunt spelen. De afgelopen tijd bleef het erg stil vanuit Turn 10, maar nu we dit horen geeft het ergens toch een verzekerend gevoel.

  Forza Motorsport fans kunnen zich nu al aanmelden via deze link. De spelers die graag mee willen doen aan het programma krijgen een aantal vragenlijsten en nieuwsbrieven om zo alles te volgen wat er gebeurd met Forza Motorsport 8. De testpanel staat open voor zowel Xbox als PC spelers.

  De gesloten speelsessies die nu worden gehouden zijn een ‘nieuwe fase’ voor Turn 10 om de game te perfectioneren via meer feedback van de fans. Volgens creative director Chris Esaki moeten er ook nog meer speeltesten komen, ook deze worden enkel toegankelijk door je aan te melden voor het testpanel.

  Releasedatum nog onduidelijk

  Helaas is het enige wat we voor nu horen vanuit Xbox en Turn 10 dat er een testpanel is gestart. Er is over een mogelijke releasedatum nog helemaal niets bekend en dat zal waarschijnlijk ook nog zo blijven voor de komende tijd. Hopelijk krijgen we meer te horen over Forza 8 tijdens E3 dit jaar. De afgelopen tijd hebben we erg weinig gehoord van de ontwikkelaar van Forza, Turn 10. Het is dus een veelbelovend teken dat er nu aanmelding geaccepteerd worden voor speeltests.

  Forza Motorsport 8

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.