Filmtip: Tenet te zien op Amazon Prime Video

  Soms moeten we gewoon even een filmtip geven, zeker als een van de grootste films van het afgelopen jaar te zien is. Tenet staat namelijk sinds gisteren op Amazon Prime Video, samen met nog een andere topfilm.

  Warner Bros. Pictures

  Het meest recente meesterwerk van geroemde regisseur Christopher Nolan, Tenet, staat sinds gisteren op Amazon Prime Video. De grote film kwam vorig jaar natuurlijk uit in de bioscopen, maar de kans is groot dat je de film toch gemist hebt aangezien een zeker virus ervoor zorgde dat de bioscopen beperkt open waren. Gelukkig kan je Tenet nu dus eindelijk zien op Amazon Prime Video.

  Het sci-fi actie spektakel van Christopher Nolan kreeg vorig jaar gemixte recensies, maar Tenet werd over het algemeen onthaald als een goede film. Daarom is het dus ook onze filmtip om vandaag even te kijken naar wat de film zo goed maakt. Het is eigenlijk altijd wel lastig om een goede film van Nolan over te slaan, maar doordat Tenet eigenlijk pas zo recent is uitgekomen maakt het wel een stukje meer bijzonder.

  Tenet op Amazon Prime Video

  Naast Tenet kan je nog een uitstekende film vinden op Amazon Prime Video sinds gisteren. De populaire streamingdienst heeft namelijk ook nog gewoon Blood Diamond toegevoegd aan een indrukwekkende hoeveelheid films die je kan kijken. De film met Leonardo Dicaprio is ontzettend geliefd en is daarom toch eigenlijk ook wel stiekem een filmtip waard. Als je nou bang bent dat er niks indrukwekkends meer bij komt deze maand op Amazon Prime Video, niet getreurd, er komt nog zat aan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.