Hoe de Tears of the Kingdom strategy guides kapot bij je op de deurmat belanden

News
zaterdag, 29 juli 2023 om 12:00
zelda tears of the kingdom artf1663164801
Mocht jij een strategy guide hebben besteld van de nieuwe Zelda game, dan is de kans aanwezig dat je boek beschadigd op de deurmat is gevallen. Dit geldt zeker als dit het geval is bij Amazon.
Afgelopen jaar verscheen de game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, een game waar Switch liefhebbers reikhalzend naar uitkeken en die wij in onze review beoordeelden met een welverdiende 9.8.
Amazon verkoopt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – The Complete Official Guide: Collector’s Edition. Een mond vol, maar het is dan ook een dik boek. Je zou zeggen, een boek om zorgvuldig mee om te gaan. Niet als het aan Amazon ligt, want het bedrijf levert de strategy guides in kleine kartonnen enveloppen, in plaats van een doos, en probeert ze door de brievenbus te gooien. Dat laatste past niet, tenzij je maar hard genoeg blijft drukken.

Duwen tot het kapot is

En dat is nou net het probleem, want de bezorgers doen dit meerdere keren en zullen net zo lang doorgaan tot het boek er door heen wil en dan is het kwaad al geschied: het boek is kapot. De hoekjes zijn misvormd en het boek oogt eerder tweedehands dan nieuw.
Ondergetekende overkwam het maar liefst twee keer. En ook de derde keer zagen we door de camera dat een bezorger doodleuk weer aan het proppen was door de brievenbus. De oplossing: in de camera roepen dat het niet past of hij het - alsjeblieft - wil afgeven bij de buren.
Postbezorgers lijken niet echt in de gaten hebben hoe er zorgvuldig met dit soort spullen omgegaan wordt en de vraag is of Amazon weet in hoeverre dit gebeurt. Al zullen ze sowieso strategy guides terug hebben gehad met beschadigingen…
Oei oei oei.
Wat zou jij doen in zo’n geval?

Populair Nieuws