Amazon Prime's The Boys seizoen 2 is bijna klaar

News
vrijdag, 22 mei 2020 om 11:00
mv5bodmzmdrlyzqtzgrmos00yjzjlwflotctmdk2yjdkyjg1otuxxkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mty at v1 sy1000 sx1500 alf1590134225
Fans van The Boys hoeven niet langer meer in spanning op het tweede seizoen te wachten. Eric Kripke, de schrijver van de serie, heeft op Twitter aangekondigd dat seizoen 2 van The Boys er snel aan komt.
De unieke superhelden-serie The Boys is een van Amazon Prime's meest bekeken series. In een tijd waarin er ontzettend veel nieuwe superhelden films en series bijkomen, weet The Boys een origineel en donkerder perspectief te geven van superhelden. Dit maakt de serie een groot succes en fans kunnen niet wachten op een tweede seizoen. Eric Kripe, de schrijver van The Boys, kreeg van veel fans de vraag over hoe het met het tweede seizoen zit. Daarom heeft Kripe besloten om een update te geven op Twitter.

The Boys seizoen 2 heeft weinig last van coronacrisis

Eric Kripe vertelt in zijn Twitter bericht dat seizoen 2 op afstand wordt afgemaakt. Er moet nog worden gewerkt aan visuele effecten en geluid, maar volgens Kripe zijn ze bijna klaar. Binnenkort zal er een officiële releasedatum worden onthuld. Het zal waarschijnlijk ook niet lang duren voor we een eerste trailer kunnen verwachten. De opnames van The Boys zijn in november afgerond, hierdoor hadden alleen de makers tijdens de post-productie last van de coronacrisis. Gelukkig kunnen we het tweede seizoen zoals gepland in 2020 verwachten.