Hilarische gratis Epic Games Store game van 28 december bekend

News
dinsdag, 28 december 2021 om 17:30
moving outf1594808480
Een nieuwe dag betekent een nieuwe gratis game in de Epic Games Store en vandaag is dat een hilarische! Vanaf nu tot morgen vijf uur is Moving Out gratis te claimen.
Tijdens de Holiday Sale in de Epic Games Store is het elke dag feest! Epic Games doet waar het goed in is: gratis games weggeven! Dagelijks wordt een nieuwe gratis game weggegeven, die vanaf 17:00 uur 24 uur lang beschikbaar is. Je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17:00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
Vandaag is de hilarische game Moving Out aan de beurt. Moving Out draait om runnen van een verhuisbedrijf dus krijg je de taak om huisraad zo snel mogeijk on je vrachtwagen te laden, bij voorkeur zonder dat het stuk gaat. Lampen, servies, grote banken, je zit er niet mee, zolang je het maar in je vrachtwagen gepropt krijgt! Daarbij is de zorg voor het meubilair nu niet bepaald je eerste prioriteit. Couch co-op krijgt hier een heel nieuwe betekenis!

Gratis game Moving Out in de Epic Game Store tot 29 december 17:00 uur

Epic Games geeft al sinds 16 december elke dag een gratis game weg en gaat daarmee door tot de Holiday Sales afgelopen zijn. Tot 6 januari kunnen we dus dagelijks een gratis game scoren en wie zijn wij om daar nee tegen we zeggen? Snel scoren dus, die game! Via onderstaande link kan je inloggen in de Store en wordt je meteen doorgestuurd naar de pagina van Moving Out. Veel plezier! Wachten niet te lang, de game is slechts 24 uur beschikbaar, wat betekent dat deze game tot morgen 27 december vijf uur beschikbaar blijft. Daarna kunnen we weer een nieuwe game verwachten.
De Holiday Sale startte de 16e december met het weggeven van Senmue III. Eerder waren dat onder anderen Neon Abbys en Remnant: From the Ashes, Mutant Year Zero, Pathfinder Kingmaker, Prey en Control.

Populair Nieuws