Goedkoop Starfield kopen doe je zo!

News
donderdag, 07 september 2023 om 11:00
starfield header hdf1687513667
Starfield komt er aan dit najaar. De nieuwe game van Bethesda Game Studios staat voor 6 september op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier goedkoop Starfield pre-orderen om niet onnodig te veel uit te geven.
Tal van winkels verkopen Starfield voor de Xbox Series X/S en PC. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je voor de Xbox-versie minder hoeft te betalen dan de gebruikelijke 69,99 euro (of de digitale prijs van 79,99 euro). De goedkoopste opties zijn inmiddels alleen helemaal uitverkocht. Daardoor kun je de game fysiek momenteel alleen bij bol.com voor de normale prijs vinden.
Wel kun je de game goedkoper scoren als je Xbox Game Pass hebt. Als extraatje kun je dan voor de Premium Edition Upgrade kiezen, waardoor je onder andere de Steelbook van de game krijgt en je toegang krijgt tot de eerste uitbreiding zodra deze verschijnt.
Starfield schotelt het eerste, compleet nieuwe universum van Bethesda Game Studios voor in 25 jaar tijd. De makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4 zijn terug in een gloednieuwe RPG die zich afspeelt in de sterren en waarin je meer dan duizend planeten kunt verkennen om het grootste mysterie van de mensheid ooit uit te pluizen.

Starfield pre-orderen om vroegtijdig te spelen

Starfield kon je al eerder spelen dan op 6 september. De Starfield Premium Edition geeft je namelijk vijf dagen vroegtijdige toegang tot de game. Ook deze kun je nu al pre-orderen. Voor PC kun je dat al met flinke korting doen.
Natuurlijk is er nog een andere manier om Starfield te spelen, namelijk via Xbox Game Pass. De game wordt vanaf dag één beschikbaar gemaakt via de service van Xbox. Dan heb je ook vanaf 6 september toegang tot de game, maar heb je wel altijd een abonnement nodig om de service van Microsoft om de game te spelen.

Populair Nieuws