Hier kun je goedkoop EA Sports FC 24 pre-orderen

News
donderdag, 21 september 2023 om 14:00
ea sports fc 24 groepsfotof1689600432
EA Sports FC 24 komt er aan dit najaar. De nieuwe game van EA staat voor 29 september op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier goedkoop EA Sports FC 24 pre-orderen om niet onnodig te veel uit te geven.
Tal van winkels verkopen EA Sports FC 24 alvast voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC, ondanks het feit dat de game pas in oktober verschijnt. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je voor de game op console minder hoeft te betalen dan de lanceringsprijs van 69,99 euro. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
Met EA Sports FC kiest EA voor het eerst dit decenium voor een nieuwe naam, nadat de samenwerking met voetbalbond FIFA daadwerkelijk voorbij is. Toch kun je qua gameplay van het vervolg van FIFA 23 verwachten dat de voetbaltitel weer wat verfijnder is uitgewerkt en lekkerder speelt. De game is overigens ook voor de normale prijs bij bol.com te vinden.
Ga jij EA Sports FC 24 halen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties