Het originele einde van Eternals was een stuk somberder

News
woensdag, 29 december 2021 om 16:00
eternalsf1631876527
De regisseur van de Marvel-film Eternals, Chloé Zhao heeft bekendgemaakt dat het originele einde van de film veel somberder was. Ze zou namelijk alle herinneringen wissen van de Eternals.
Chloé Zhao, de regisseur van Eternals deelde in een interview met Empire dat het einde niet is wat ze had gepland. Het originele einde zal namelijk veel somberder zijn geweest. Ze zou namelijk aan het einde van Eternals de herinneringen willen wissen van het hele team.
Het originele Eternals einde verschilt van wat het publiek uiteindelijk heeft gezien. Hoewel Zhao niet heeft bevestigd dat de cast dit einde heeft opnemen, lijkt het alsof dit einde is geschrapt door de productie.

Waar gaat Eternals over?

De Eternals verscheen 5 november in de bioscoop. Eternals volgt een groep buitenaarde helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen. Wanneer er monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verdwenen waren, weer terugkeren moeten de Eternals weer samenwerken om de mensheid te verdedigen. In de film spelen onder andere Richard Madden, Kit Harrington, Angelina Jolie, Gemma Chan en Barry Keoghan.
Daarnaast zal de film ook snel naar Disney+ komen, hij staat gepland om 12 januari te verschijnen op de streamingsdienst.

Populair Nieuws