Gratis Stadia bundel bij aankoop van een Stadia game

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 17:00
google stadia pro beter te vergelijken met ps plus en xbox live gold dan met netflix 152867f1618313594
Google komt met een bijzondere deal voor mensen die een Google Stadia game willen gaan kopen. Klanten krijgen namelijk naast de game ook de Stadia console in een bundel. Dit schrijft het bedrijf in een blog.
De hardware die je van Google krijgt bij aankoop van een game is de Stadia Premiere Edition bundel. De bundel krijg je niet zomaar. Om deze bundel te ontvangen moet je dan wel een game uitkiezen die minimaal 60 euro kost. Je kan tot 10 oktober een Stadia game kopen om de gratis bundel er bij te krijgen.
Het weggeven van hardware is niet nieuw voor Google. Dit deed het bedrijf namelijk al eerder toen Cyberpunk 2077 zou gaan uitkomen en bij aankopen van Resident Evil Village. Dit was dan voor specifieke games, maar bij deze actie maakt het niet uit welke game je kiest, zolang de game maar minstens 60 euro kost. Om de hardware te ontvangen krijg je een code, deze kan je dan gebruiken en als er nog een voorraad is ontvang je de bundel.

Waarom geeft Google hardware weg?

Google zegt dit te doen, omdat er momenteel meer dan 200 games beschikbaar zijn voor de Google Stadia en het bedrijf dit wil vieren, maar er kan ook een andere reden achter zitten.
Google Stadia is niet echt een heel populair onderdeel van Google. Het bedrijf heeft ook al eerder gezegd dat het eigenlijk niet meer verder wil gaan met games. Het kan zo zijn dat Google nog wel andere dingen met de Stadia wil gaan doen en daarom nu vaker de Stadia gratis weggeeft.

Populair Nieuws

Laatste Reacties