Het einde van ‘The 100’ steeds dichterbij!

  De sciencefictionserie ‘The 100’ komt bijna tot een eind! In april werd er aangekondigd dat de CW serie een zevende en tevens laatste seizoen erbij zou krijgen. Seizoen 7 zal al snel wereldwijd te zien zijn. The 100 heeft een kleine, maar loyale fanbase. De show is losjes gebaseerd op de boeken van Kass Morgan.

  Warner Bros Home Entertainment

  The 100

  The 100 speelt zich af in een postapocalyptische wereld. 97 jaar nadat de wereld is verwoest door een apocalyps wordt een groep jongeren die is opgegroeid in de ruimte naar de aarde gestuurd om te zien of de aarde opnieuw bewoonbaar zou kunnen zijn. Gedurende de serie probeert de groep te overleven en zich staande te houden tegen allerlei soorten bedreigingen met in vrijwel elk seizoen een nieuwe bedreiging en/of vijand.

  Seizoen 6 dvd

  Inmiddels is seizoen 6 van The 100 op dvd beschikbaar. Op drie discs staan 13 afleveringen met een speeltijd van ca. 40 minuten. Op de eerste disc staan de eerste vijf afleveringen, op de tweede disc staan er zes en op de laatste disc staan 2 afleveringen en de enige extra van WonderCon. Deze discs zitten samen in een zwarte plastic insteekhoes. Veel extra’s bevat deze dvd niet. De enige bonus feature heet The 100 Season 6: Highlights of 2019: WonderCon. Hier zie je in ongeveer 20 minuten de hoogtepunten van de The 100-panel. De geluidstrack is Dolby Digital 5.1 en het beeld is 16 x 9 (1.78 : 1.)

  Seizoen 7

  Binnenkort gaat het laatste seizoen van The 100 van start. De exacte datum is echter nog niet bekend en er zijn ook nog geen eerste beelden verschenen. Ook al heeft The 100 flink wat nominaties en prijzen binnen mogen halen en ondanks de trouwe fans zijn de kijkcijfers de laatste paar seizoenen flink gedaald. Voor de fans is het te hopen dat de producer Jason Rothenberg de serie zal afsluiten met een ware knaller. Hen is beloofd dat de serie in ieder geval groots gaat worden afgerond en dat er waarschijnlijk ook een prequel serie komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.