Het blijft cadeautjes regenen in Red Dead Online

News
woensdag, 05 februari 2020 om 9:23
red dead online 2 4 2020 image 2f1580890739
Vorige week werden spelers getrakteerd op gratis wapens en munitie en vele bonussen in Red Dead Online. Rockstar houdt voorlopig niet op met de vrijgevigheid, want ook deze week wordt er weer gestrooid met gratis spullen.
Cowboys in Red Dead Online die nog niet hun Bounty Hunter License hebben aangevraagd, zijn bijna verplicht om in te loggen voor 10 februari. Tot die tijd krijgen namelijk alle spelers zo’n vergunning helemaal gratis en krijgen ze er ook nog eens 25 Bolas en 25 Tracking Arrows bij, om meteen voorbereid op pad te kunnen. De munitie is zoals gewoonlijk op te halen bij je kamp of bij een postkantoor.
Ben je teleurgesteld dat de Bounty Hunter License gratis beschikbaar is gesteld en niet de Collector’s Bag? Maak je dan geen zorgen. Wanneer je voor 10 februari namelijk je Twitch Prime-account linkt met je Rockstar-account krijg je ook die gespecialiseerde rol er gratis bij.
Voor de liefhebbers van paarden is het daarnaast ook een goede week. Je kan namelijk met 25 procent korting Stable Slots erbij kopen om meer paarden te stallen en ook de Breton, Kladruber, Criollo en Norfolk Roadster Horses zijn te koop met 40 procent korting. Dan komen die Stable Slots dus goed van pas!

Populair Nieuws