HBO Max verwelkomt binnenkort Shazam! Fury of the Gods

News
donderdag, 18 mei 2023 om 17:00
10516780 823522 2304 64635b80f1bb5f1684233664
Op 23 mei is het zover, dan komt Shazam! Fury of the Gods naar HBO Max. Het is het tweede deel waarin we zien hoe Billy Batston door een toverwoord verandert in een alter ego, oftewel Shazam.
Shazam! Fury of the Gods is film die genres combineert als fantasy, actie en humor. In het persbericht staat het volgende: 'Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy – ofwel Shazam – en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.‘
Dit verhaal houdt je ruim 130 minuten zoet. De film wordt geregisseerd door David F. Sandberg en de film heeft rollen weggelegd voor Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Zachary Levi en Adram Brody.

Nog een manier om Shazam! Fury of the Gods te kijken

Mocht je niet tot 23 mei kunnen wachten of geen abonnement hebben op HBO Max, is de film ook te streamen via Pathe Thuis. Daarvoor moet je alleen wel even in de buidel tasten, want de film begint vanaf 14.99 euro.
Mocht je wel een abonnement hebben op HBO Max, dan zijn er een hoop andere toffe series om te zien. Zo kwam eerder dit jaar de succesvolle serie The Last of Us, aan de hand van de videogames, uit. En ook komt binnenkomt de eerste Original van Finland uit. Lees ook ons artikel met de vijf beste aanraders op HBO Max die je volgens ons niet mag missen.

Populair Nieuws