Update - F1 Imola gecancelled, komen Max Verstappen en consorten toch nog in actie?

News
donderdag, 18 mei 2023 om 16:30
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Het is noodweer in Noord Italië en dus heeft de FIA het enige gedaan wat ze konden: het GP weekend op het circuit van Imola is gecancelled. Toch is er een kans dat Max Verstappen en consorten toch nog in actie komen dit weekeinde.
Origineel bericht: Het zal weinig F1 fans ontgaan zijn: het F1 weekeinde in Imola is gecancelled door noodweer in Noord Italië. Grote delen van het circuit staan onder water en door de zware regenval zijn zelfs doden gevallen in de regio. Er zat dan ook niets anders op dan het hele weekeinde te cancellen.
Sindsdien wordt er met de gedachte gespeeld op op een of andere manier tóch de F1 racers in actie te zien op het fraaie circuit van Imola, maar dan virtueel. Op Social Media werd deze oproep vrij massaal gedeeld en werd ook Team Redline ingekopieerd. Team Redline is het virtuele racing-team, waar Max Verstappen onderdeel van uitmaakt en waar hij regelmatig voor achter het stuur kruipt.

Hoewel het er eerst niet echt naar uitzag dat een virtueel F1 weekeinde op deze korte termijn te organiseren zou zijn, is er nu toch een sprankje hoop. Tijdens de wekelijkse stream van Team Redline werd er al melding gemaakt van een virtuele race en ook op Twitter heeft Team Redline zich geroerd.

Toch nog een F1 race dit weekeinde?


De tweet van Team Redline is nogal geheimzinnig, maar heeft een duidelijke verwijzing naar Italië, een controller en een emoji, die ons er op wijst alles goed in de gaten te houden. Hoe dit er uit zou gaan zien weten we nog niet, maar we raden geïnteresseerden aan om het account van Team Redline goed in de gaten te houden.
Mocht er een race verreden gaan worden, dan verwachten we dat dit een benefiet evenement wordt, waarbij de opbrengst aan de slachtoffers van de overstromingen gedoneerd gaat worden. Daarover is nog niets bekend gemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties