Assassin's Creed Valhalla vertelt over mythologie

  Het is aftellen geblazen voor Assassin’s Creed Valhalla. Het spel zal over minder dan een week, namelijk op 10 november, beschikbaar zijn. Een deel zal hetzelfde zijn als dat we gewend zijn, maar er zijn natuurlijk ook een aantal dingen heel anders, zoals het verhaal. In dit verhaal zullen godsdiensten een erg grote rol spelen.

  Strijd tussen godsdiensten

  Zoals we weten waren vikingen erg veel bezig met hun godsdienst en deze meenemen over de rest van de wereld. Alles wat zij deden, deden ze voor Odin, Thor, Freyr of Freya. Ze hadden dan ook een ongelofelijke hekel aan het Christendom, dus dat was vanaf het moment dat de vikingen voor het eerst in Engeland aankwamen een grote strijd. Assassin’s Creed Valhalla zal je meenemen in deze strijd tussen godsdiensten.

  Ook zal je in Assassin’s Creed Valhalla een heleboel te weten komen over de Noorse mythologie en de goden en godinnen die hierin belangrijk waren. Niet alleen streden de vikingen voor hun goden, ze deden ook een hoop terug. De verhalen over hun goden brachten rust en mentale helderheid voor de noormannen.

  Alles wat zij deden, was zodat zij na hun dood terug zouden keren in Valhalla, waar zij hun broeders en zusters opnieuw zouden zien. Hoewel de Noorse mythologie ondertussen is uitgestorven, kent het een aantal prachtige verhalen. Ook jij kan deze verhalen en wijsheden beleven in Assassin’s Creed Valhalla. Dat is ook wat de nieuwe trailer duidelijk wil maken.

  Wat vinden jullie van de grote invloed van godsdiensten op het spel? Is het een goede toevoeging, of is dit niet zoals Assassin’s Creed hoor te zijn?

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.