Harry Potter game Hogwarts Legacy nu met veel korting te scoren

News
maandag, 18 december 2023 om 11:30
hogwarts legacy combatf1675674686
Altijd al als een leerling in Hogwarts willen rondrennen? Dat kan in Hogwarts Legacy en de game is nu met veel korting in huis te halen.
De wereld van Harry Potter is nog steeds ongekend populair, ook al is de student in kwestie niet meer in een film verschenen sinds 2011. En de laatste film betekende ook een lange droogte als het aankomt op games. Maar daar is begin dit jaar verandering in gekomen met de komst van Hogwarts Legacy.
In de game stap je in de tijdmachine, aangezien het avontuur zich afspeelt aan het einde van de 19de eeuw. Je zal dan ook geen Harry, Ron en Hermoine tegenkomen in de hallen van de school, in plaats daarvan maak je kennis met een hele cast aan nieuwe studenten en docenten. En tijdens de lessen van de docenten leer je nuttige skills en spreuken die je kan gebruiken tijdens het actievolle avontuur in de open wereld.
Heb je Hogwarts Legacy nog niet gespeeld, maar wil je wel graag met de game aan de slag? Dan kan je nu bij Amazon.nl terecht. Bij de webshop kan je momenteel namelijk profiteren van hoge korting op Hogwarts Legacy.

Een magisch avontuur

Met Hogwarts Legacy haal je een mooi avontuur in huis vlak voor de feestdagen. In onze review heeft de game een mooie 9 gekregen. Dit hadden wij te zeggen over Hogwarts Legacy.

“Een nieuw avontuur in de Wizarding World leek al jarenlang een uitstekend idee en Avalanche Software heeft met verve bewezen wat er allemaal mogelijk is. Spelers worden getrakteerd op een uitgebreid verhaal met een compleet nieuwe cast aan personages, een prachtige wereld die vol zit met content en een gevechtssysteem dat sterk in elkaar zit.”