Harry Potter acteur keert maar op één voorwaarde terug

News
maandag, 22 maart 2021 om 10:15
harry potterf1641210769
Er gaan de laatste tijd veel geruchten dat er weer een nieuwe Harry Potter film of zelfs serie aan zit te komen. Eén van de originele acteurs uit de film wil wel terugkeren voor een nieuw project, maar alleen onder één voorwaarde.
Harry Potter fans worden de laatste tijd lekker gemaakt met veel nieuws over hun favoriete franchise. Zo heeft Warner Bros. recent een tipje van de sluier gelicht als het gaat om ‘mogelijkheden’ in het Harry Potter universum als het gaat om nieuwe projecten en er gaan zelfs geruchten dat de originele cast terugkeert voor een nieuwe film.
Wat dat laatste betreft kunnen we alleen mogelijk terugkomen van een koude kermis. Rupert Grint, de acteur die de rol van Ron Weasley speelde in de films, heeft namelijk in een interview met Esquire de toekomst van de films besproken. Hij wil alleen in het nieuwe project spelen onder één strenge voorwaarde.

Waar zal de nieuwe Harry Potter film over gaan?

Als Daniel Radcliffe en Emma Watson er ook mee zouden instemmen om aan het nieuwe project te werken, dan zullen de acteurs weer in hun oude rol kruipen. Maar in plaats van jonge leerlingen zullen ze een oudere versie van hun karakter spelen. De nieuwe Harry Potter film zal hoogstwaarschijnlijk namelijk een verfilming worden van The Cursed Child, een boek van J.K. Rowling dat eerder al een toneelstuk werd. Dat verhaal speelt zich af 19 jaar na het gevecht met Voldemort.
Het is alleen zeer de vraag of de originele cast zich weer wil verbinden aan een project van J.K. Rowling. De Britse schrijver heeft de afgelopen tijd namelijk veel controversiële uitspraken gedaan, waar de acteurs het allesbehalve mee eens zijn.

Populair Nieuws