‘Harrison Ford keert terug in Star Wars’

News
woensdag, 05 januari 2022 om 14:00
harrison ford star wars the force awakensf1641382831
Sinds Mark Hamill een cameo maakte in het laatste seizoen van The Mandalorian, zijn er nu ook geruchten dat Harrison Ford zal terugkeren in de Star Wars-franchise. Ford speelde Han Solo in en verliet de franchise na Star Wars: The Force Awakens.
Volgens Comicbook zal er mogelijk een cameo van Han Solo te zien zijn in The Book of Boba Fett. En waarschijnlijk zal hij dan worden gespeeld door niemand minder dan Harrison Ford. Hij zou net zoals Mark Hamill, die een cameo maakte in The Mandalorian verjongings-CGI krijgen, waardoor hij wordt omgetoverd tot een jonge Solo.
Harrison Ford is in Londen geweest om daar Indiana Jones 5 te filmen. Maar naar verluidt heeft Disney hem ook drie dagen lang in de productie van The Book of Boba Fett gesmokkeld, zodat hij zijn cameo als Han Solo kon filmen.
Daarnaast is het ook goed mogelijk dat we hem kunnen verwachten door de Star Wars-tijdlijnen. Zo wordt er in The Book of Boba Fett vertelt hoe Boba bijna doodging in een Scarlacc Pit, in de Star Wars-film Return of the Jedi uit 1983. De vraag is alleen of Solo nog steeds een wrok zal koesteren omdat Boba Fett hem in carboniet heeft bevroren om aan Jabba te geven, of dat de strijdbijl inmiddels al begraven zal zijn.

Mogelijk meer van Han Solo op Disney+

Als Harrison Ford zal terugkeren in Star Wars, wordt de acteur Alden Ehrenreich genegeerd. Ehrenreich speelde in 2018 een jonge Han Solo in de prequel Solo: A Star Wars Story. Eerder waren er al geruchten dat deze prequel een vervolg zal krijgen op Disney+, maar daar is nog niks over bekend.