'Harley Quinn keert niet terug in vervolg Birds of Prey’

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 9:00
birds of prey and the fantabulous emancipation of one harley quinn st 1 jpg sd low copyright 2019 warner bros entertainment inc photo credit jake giles netterf1634812320
Er gaan al langer geruchten dat er een vervolg op Birds of Prey komt. Warner Bros. heeft hier nog geen publiekelijk groen licht voor gegeven, maar toch gaan er al geruchten over dit mogelijke vervolg. Het tweede deel zou mogelijk niet meer focussen op Harley Quinn (Margot Robbie), maar op Batgirl.
Er zijn geruchten dat Warner Bros. zich in een vervolg op Birds of Prey (voluit Birds of Prey: and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) niet meer zal focussen op Harley Quinn. De film kwam in 2020 uit en had Margot Robbie in de hoofdrol als Harley Quinn. Een potentieel vervolg zou zich focussen op een ander personage uit de Birds of Prey-strips.
Volgens That Hashtag Show is er zeer recentelijk groen licht gegeven aan een Birds of Prey-vervolg met een hoofdrol voor Batgirl. Dat personage heeft een grote rol in Birds of Prey-stripverhalen, maar kwam niet voor in de film. Personages die mogelijk zullen terugkeren voor het Birds of Prey-vervolg zijn Black Canary (Jurnee Smollett), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez).

Harley Quinn krijgt eigen serie

Voor alle fans van Harley Quinn is er wel goed nieuws. Hoewel ze misschien niet in de nieuwe film speelt, krijgt ze mogelijk wel haar eigen HBO-Max serie, waarin Margot Robbie mogelijk weer de hoofdrol zal spelen. Daarnaast komt er ook een animatieserie over dit karakter.
Het is nog niet bekend wie Batgirl zal spelen in deze film. Leslie Grace is Batgirl in de HBO-Max DCEU-solofilm die in 2022 uitkomt. De kans is dus groot dat zij de rol op zich neemt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties