Halo Infinite multiplayer nu al op de schop

News
donderdag, 18 november 2021 om 16:30
halo infinite multiplayerf1642348001
Het is een paar dagen na de vervroegde launch van de Halo Infinite multiplayer, en nu al worden er veel aanpassingen gemaakt aan de game. De Battle Pass, het XP-systeem en de uitdagingen zijn allemaal aspecten die aangepast worden.
Na veel klachten over de battle pass en andere aspecten van de Halo Infinite multiplayer, is 343 industries aan de bak gegaan om deze feedback zo goed mogelijk te verwerken. Op Twitter laat community manager John Junyszek weten hoe bepaalde veranderingen eruit gaan zien. Om te beginnen komt er een “play 1 game” challenge, die er simpelweg voor zorgt dat je na het spelen van een potje XP verdient. Op basis van feedback van spelers worden er ook bepaalde challenges uitgehaald of aangepast.
Een andere verandering die plaats gaat vinden is aan de XP boost. In plaats van 30 minuten zal deze een tijdsduur van 60 minuten krijgen. Deze verandering komt vooral uit het feit dat sommige Halo multiplayer potjes 20 minuten lang kunnen zijn, wat betekent dat je na één multiplayer potje al niks meer aan de XP boost hebt.

Halo Infinite multiplayer past de Battle Pass aan

Een andere klacht die vaak voorkwam ging over de battle pass. Dit systeem is vooral door Fortnite enorm bekendgemaakt en steeds meer games implementeren het systeem. Het probleem is alleen dat XP in Halo Infinite alleen verdiend wordt met het behalen van specifieke challenges, in plaats van gewoon veel spelen. Alle feedback wordt door 343 industries serieus onder de loep genomen. Op Twitter roept Brian Jerrard, ook community lead bij 343 industries, iedereen op om feedback te blijven geven.
Alle veranderingen zullen aankomende week de game binnenstromen. Het betekent wel dat alle challenges van alle spelers gereset worden. Gelukkig blijft deze battle pass tot 2 mei 2022, en hebben spelers dus zat tijd om deze te voltooien.